Trefelling og vedlikehold for borettslag og sameier

Trenger du trefelling og vedlikehold for ditt sameie eller borettslag? Vi er sertifiserte arborister og faglærte trefellere med lang erfaring med både vedlikehold og felling av trær.

Vi utfører store og små oppdrag i Asker, Oslo, Akershus, Bærum og deler av Viken, for både privatpersoner, borettslag og kommuner.

Regler for trefelling og vedlikehold

Reglene er de samme som for privatpersoner, forskjellen er at det må ofte godkjennes av et styre. Større trær krever større hensyn til sikkerhet og trygghet. Vi anbefaler at borettslag eller sameier med større trær får utført jevnlig vurdering av disse med nødvendig vedlikehold.

Les mer om trefelling her.

Vi sørger for sikker trefelling

For at trefellingen skal bli utført på en sikker og trygg måte er det viktig å la jobben utføres av profesjonelle arborister. Selv mellomstore og mindre trær kan forårsake skade på både eiendom og mennesker hvis det ikke blir utført riktig. Vi har en omfattende maskinpark med det riktige utstyret for både felling, kverning og deponering av trær.

Vi setter alltid sikkerheten først og benytter alltid riktig sikkerhetsutstyr. Hvert tre er unikt, og ulike trær krever ulike felleteknikker. Som erfarne, sertifiserte arborister kan vi gjøre vurderinger av hvilken metode og hvilket utstyr som er mest hensiktsmessig.

Vi er fullforsikret for skade på bygg, og har også personskadeforsikring på alle våre arbeidere.

Beskjæring og vedlikehold

Det er ikke alltid det er behov for trefelling. I mange tilfeller holder det med beskjæring. Trær er levende organismer som kan vokse raskt, et tre kan vokse én til to meter i året. For å sørge for at treet ikke er til bry eller skade for omgivelsene er det viktig med regelmessig vedlikehold og beskjæring.

Sertifiserte arborister med lang erfaring

Trefellerne er profesjonelle arborister med lang erfaring. Ta kontakt for en gratis befaring!

0