Tomterydding

Vi rydder tomten din for trær og annen vegetasjon

Kontakt Trefellerne

Tomterydding i Oslo og Viken

Trenger du hjelp til å rydde tomten for trær og vegetasjon? Trefellerne utfører sikker og effektiv rydding av parker, skog og tomteområder i Asker, Bærum, Oslo og deler av Viken. Vi har lang erfaring med tomterydding og kan utføre oppdrag for både private kunder, entreprenører og kommuner. 

Vi tilrettelegger for høy trivsel på din tomt

Dersom du ønsker hjelp med rydding av tomt, kommer vi først på en befaring. Her vil vi gjøre en profesjonell vurdering, og finne ut hvilke deler av vegetasjonen som trenger en beskjæring og hva som bør felles. Vi vil ta stilling til alt fra solforhold og sikkerhet til trivsel og miljø, samt dine egne ønsker og tiltenkt bruk av tomten i fremtiden. Deretter vil vi skreddersy en løsning for deg. 

Trær og vegetasjon spiller en større rolle på en tomt enn mange tenker over i hverdagen. Vi er eksperter på å se hvilke deler av vegetasjonen det er hensiktsmessig at beholdes. Vår erfaring er at kundene som lar utvalgte, riktige trær få stå, er de som blir aller mest fornøyd. 

Rydding av hytte- og fritidstomter

Dersom du har en hytte- eller fritidstomt du ønsker få ryddet, har vi mulighet for å ta på oss slike oppdrag over store deler av Østlandet. Vi har mye erfaring med rydding av større hyttetomter i fjellet, og reiser gjerne ut med store skogsmaskiner, fresere og kverner for å fjerne alt av uønskede vekster, stubber og røtter på tomten. 

Vi tar også oppdrag for entreprenører og kommune, der vi rydder og klargjør tomter for oppføring av nybygg. 

Vår maskinpark er tilpasset små og store ryddeoppdrag

I vår maskinpark har vi skogsmaskiner og utstyr som er beregnet på både små og store oppdrag, og kan håndtere arbeid i selv vanskelig terreng. Vi har kverner i ulike størrelser som maler trestammer til flis på stedet, samt tippbiler for bortkjøring av avfall.

I tillegg har vi en stor biokvern som gjør at vi kan kverne opp trærne vi feller til biobrensel. Maskinen har kapasitet til å kverne opp hele trestammer til flis på få sekunder. Dette er dermed en effektiv og bærekraftig måte å bli kvitt uønskede trær på. Brenselet vil det ofte være mulig å selge.

Du kan lese mer om vår maskinpark her.

Profesjonelle, faglærte arborister

Våre medarbeidere er faglærte arborister og utfører alle oppdrag på en trygg og effektiv måte. Når du lar oss ta hånd om din tomt og dine trær, kan du stole på at vi vil gjøre vårt ytterste for å skape best mulige vekstforhold for trær og vegetasjon som blir igjen på tomten. 

Vi har alltid sikkerhet i fokus, og har naturligvis personskade- og ansvarsforsikring i orden. For hvert prosjekt vi utfører lager vi en Sikker jobbanalyse i forkant, for å være sikre på at vi har tatt stilling til alle potensielle risikomomenter. Vi har dessuten en nøye utviklet HMS-plan som alle våre medarbeidere er kjent med og har undertegnet. I tillegg er vi medlem av StartBANK-nettverket, som et kvalitetsstempel overfor dem som benytter tjenestene våre.

Vi kommer gjerne på befaring for å vurdere omfanget av arbeidet du ønsker utført.

Bestill gratis befaring i dag!