Trefelling

Trygg og skånsom felling av trær

Kontakt Trefellerne

Sikker og effektiv trefelling

Trefellerne har lang erfaring med felling av trær i områdene i og rundt Asker, Bærum, Oslo og deler av Viken. Vi har høy fagkompetanse og vet at hvert tre er unikt og krever sin felleteknikk. Derfor kommer vi alltid på befaring og gjør en individuell vurdering ved hvert enkelt oppdrag. Dette sikrer at treet felles på best mulig måte, både for treet selv og for omgivelsene. 

Dersom trefellingen er søknadspliktig kan vi også bistå i søknadsprosessen mot kommunen.

Omfattende maskinpark og helhetlig leveranse

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle utstyr og egne arbeidsteknikker. Vår omfattende maskinpark gjør oss i stand til å håndtere et bredt spekter av oppdrag, og tilby konkurransedyktige priser til kundene våre. Vi har maskiner som gjør at vi kommer til for felling selv på områder der plassen er begrenset. Sammen sørger våre skogsmaskiner, kverner og tippbiler for effektiv utførelse av ethvert oppdrag. 

Samtidig gjør maskinparken vår oss i stand til å tilby en helhetlig leveranse der vi ikke bare utfører selve fellingen, men også konsultasjon, fresing av stubber, trepleie på gjenværende trær og håndtering av avfall i etterkant. Flisen treet etterlater seg kan enten benyttes som fyllmasse eller kjøres bort etter avtale. 

Trefelling utført av erfarne, faglærte arborister

Trefellerne består av faglærte og erfarne arborister som utfører trefelling på en trygg og effektiv måte. Vi har kompetansen til å felle dine trær, uansett hvor vanskelig de har vokst til. Sikkerhet er vår hovedprioritet. Det innebærer at vi alltid vurderer omgivelsene og nærliggende bebyggelse nøye før vi går i gang med å felle et tre. Når vi feller og beskjærer trær, benytter vi sikre arbeidsmetoder. Vi har kran utstyrt med motorsag, slik at vi kan holde god avstand til treet mens vi arbeider. Kranen er også utstyrt med en klype. Dette gjør det mulig for oss å legge trær og grener forsiktig ned uten at det utgjør en potensiell risiko.

Vi har selvfølgelig ansvarsforsikring og personskadeforsikring for alle våre medarbeidere, og benytter alltid nødvendig sikkerhetsutstyr når vi er ute på oppdrag. Vi har selv utviklet en godt gjennomarbeidet HMS-plan for å adressere potensielle faremomenter knyttet til vår egen drift. Dessuten benytter vi oss av Sikker jobbanalyse for å kartlegge risiko og ivareta sikkerheten på alle oppdrag vi utfører.

Vi kommer gjerne på befaring for å vurdere tilstand og sikkerhet på dine trær

Bestill gratis befaring i dag!