Aktuelt

Siste nytt innen trefelling og stubbefresing på det sentrale Østlandet

 • 05/04/2022 - Trefellerne AS
  Rydding av tomt før du bygger hus

  Uansett om du skal bygge en fritidsbolig, ønsker å dele opp hagen til nybygg eller om du skal prosjektere store bebyggelser, er tomterydding et nødvendig steg av prosessen.

  Les mer
 • 30/03/2022 - Trefellerne AS
  Trefelling og vedlikehold for borettslag og sameier

  Trenger du trefelling og vedlikehold for ditt sameie eller borettslag? Vi er sertifiserte arborister og faglærte trefellere med lang erfaring med både vedlikehold og felling av trær.

  Les mer
 • 15/03/2022 - Trefellerne AS
  Riktig pleie i treets ulike livsfaser

  Trær er levende organismer, og akkurat som mennesker går de gjennom forskjellige livsfaser som krever ulik pleie. Å vite akkurat hvordan man behandler ulike tresorter i ulike livsfaser krever kunnskap og erfaring.

  Les mer
 • 01/03/2022 - Trefellerne
  Rydding av tomt før salg

  Trenger du rydding av tomt før du skal selge huset? En ryddig og velstelt tomt gjør at du får vist frem eiendommen på sitt aller beste og kan øke sjansene for å gjøre et godt salg. En lys og åpen tomt gir potensielle kjøpere muligheten til å visualisere bedre hvordan tomten kan bli, og du får utnyttet det beste av utsikt.

  Les mer
 • Mann bruker motorsag på tre
  15/02/2022 - Trefellerne AS
  Slik feller du trær - når og hvordan

  Trefelling kan utgjøre en risiko for både mennesker og eiendom. Derfor er det viktig at det blir utført med riktig, og med riktig bruk av utstyr og verneutstyr. For å være helt sikker på at jobben blir utført på en sikker og forsvarlig måte anbefaler vi at du forhører deg med en profesjonell trefeller.

  Les mer
 • 08/02/2022 - Trefellerne AS
  Tomterydding hytte

  For deg som skal bygge ny hytte som privatperson, eller hvis du ønsker å utvikle et område til bebyggelse av et hyttefelt, så er tomterydding et naturlig startpunkt.

  Les mer
 • 01/02/2022 - Trefellerne AS
  Felling, pleie og beskjæring - når gjør du hva?

  Trær er en viktig del av vårt økosystem. De renser både vann og luft, drenerer og forhindrer erosjon. De er også med på å skape trivsel og gir skygge på varme sommerdager. Men for at trærne skal holde seg sunne og friske er det viktig med riktig vedlikehold og pleie.

  Les mer
 • To menn med hjelmer på sager tre
  02/11/2021 - Trefellerne AS
  Trygg trefelling

  For å felle trær på en trygg og sikker måte kreves det utdanning og erfaring. Trefellerne AS er arborister med lang erfaring.

  Les mer
 • Person med mørke sko klatrer i tre med klatreutstyr
  25/10/2021 - Trefellerne AS
  Bedre utsikt, finere tomt og sunnere trær med beskjæring og tretynning

  Få bedre utsikt, finere tomt og sunnere trær med beskjæring og tretynning. Trefellerne er faglærte arborister med lang erfaring.

  Les mer
 • Mann i orange t-skjorte og hjelm klatrer i tre med grønne blader
  13/10/2021 - Trefellerne AS
  Fordeler ved å bruke profesjonelle arborister

  Det er mange fordeler ved å velge profesjonelle arborister. Trefellerne AS er faglærte arborister med lang erfaring og vi kan hjelpe deg med dine trær.

  Les mer
 • Mann med klatreutstyr og hjelm oppe i et tre med grønne blader på dagtid
  11/10/2021 - Trefellerne AS
  Trefelling - dette koster det

  Med Trefellerne AS får du en trefeller med lang erfaring til fornuftige priser. For en nøyaktig prisantydning kommer vi på befaring - helt gratis!

  Les mer
 • Mann med lys genser og gul hjelm står ved siden av et tre i skogen
  04/10/2021 - Trefellerne AS
  Felling av trær - dette har du lov til

  Før du går i gang med trefelling, er det viktig å sette seg inn i regelverket som gjelder. Les mer om hva du kan og ikke kan gjøre når du feller trær.

  Les mer