Mann med klatreutstyr og hjelm oppe i et tre med grønne blader på dagtid

Trefelling - dette koster det

Med Trefellerne AS får du en trefeller med lang erfaring til fornuftige priser. For en nøyaktig prisantydning kommer vi på befaring - helt gratis!

Hvor mye koster det å felle trær?

Hvor mye det koster å felle trær kan variere en del, avhengig av størrelsen på trærne og jobbens omfang. Så er det jo sånn at ingen trær er helt like. Forskjellige trær krever ulike felleteknikker. Hvilket utstyr og maskiner som er nødvendig for sikker felling, kommer an på hvor trærne skal felles, og hva slags type felling det er snakk om. Man må også tenke over hvilken effekt fellingen vil ha på området rundt treet, og bygninger i nærheten. 

Hvis du ønsker prisantydning på trefelling, kan vi komme på gratis befaring. Trefellerne AS har en omfattende maskinpark, noe som sørger for en helhetlig levering og at vi kan hjelpe deg med trefelling på selv de mest utilgjengelige steder. Vi kan også bistå med søknader og spørsmål du skulle ha om forskjellige regelverk og planer.

Kontakt oss for en kostnadsfri befaring

Har du behov for trefelling? Med en befaring kan vi gi deg råd på akkurat hva som trengs for å felle trær på en skånsom og forsvarlig måte. Vi har både ansvarsforsikring og personskadeforsikring, og kartlegger sikkerheten på alle jobbene vi utfører. Du kan alltid være sikker på å få en jobb utført av faglærte og erfarne arborister, til konkurransedyktige priser.

Ta kontakt for en kostnadsfri befaring for trefelling

0