Tomterydding hytte

For deg som skal bygge ny hytte som privatperson, eller hvis du ønsker å utvikle et område til bebyggelse av et hyttefelt, så er tomterydding et naturlig startpunkt.

Riktig tomterydding er helt essensielt for å sikre trivsel og sikkerhet på eiendommen, samt for å få utnyttet det beste av utsikt og natur rundt hytten.

Hensiktsmessig rydding av hyttetomt

Mange som ønsker tomterydding for bygging av hytte, vil at all vegetasjon på tomten skal fjernes. Vår erfaring er at dette slett ikke er den beste løsningen for alle. Trær og vegetasjon har en estetisk verdi, men det er også viktig for å forhindre ting som erosjon og jordras. Vi kan hjelpe deg med å finne ut av hvilke trær og vegetasjon som kan fjernes og hvilke som bør beholdes.

Her kan du lese mer om tomterydding.

Riktig utstyr for vanskelig terreng

Vi har en omfattende maskinpark med utstyr som er tilrettelagt for tomterydding i vanskelig terreng. Vi utfører både små og store ryddeoppdrag, og har også en stor biokvern som kan kverne opp trærne vi feller. Dette kan brukes som biobrensel og er også mulig å selge videre. Dette er en bærekraftig måte å kvitte seg med eller gjenbruke uønskede trær på.

Ta kontakt med en arborist

Som sertifiserte arborister kan vi hjelpe deg med selve arbeidet rundt tomteryddingen, samt finne mest hensiktsmessige måten å gå fram på, ved å velge ut riktige trær og vegetasjon for fjerning.

Ta kontakt i dag for en gratis befaring!

0