Rydding av tomt før salg

Trenger du rydding av tomt før du skal selge huset? En ryddig og velstelt tomt gjør at du får vist frem eiendommen på sitt aller beste og kan øke sjansene for å gjøre et godt salg. En lys og åpen tomt gir potensielle kjøpere muligheten til å visualisere bedre hvordan tomten kan bli, og du får utnyttet det beste av utsikt.

Vi kan også hjelpe deg med å plukke ut og ta vare på de trærne som er av mest verdi.

Les mer om tomterydding her.

Restaurering av hage

I noen tilfeller er det behov for tomterydding av gjengrodde hager som ikke har blitt vedlikeholdt på flere tiår. Her er det ofte gjengrodd med kratt og busker, samt en overvekst av planter og trær. Dette er ikke bare et skjemmende element man helst vil unngå hvis man skal selge et hus, men også noe som forhindrer framkomst og bruk av hagen. Med riktig tomterydding kan hagen igjen bli et samlingspunkt for familie og venner.

Vi hjelper deg med tomterydding

Tomterydding kan være et omfattende arbeid, med alt fra stubbefresing, trefelling og beskjæring. Trefellerne tilbyr tomterydding på hele østlandet. Vi er profesjonelle arborister og trefellere med lang erfaring med tomterydding, både for kommuner, privatpersoner, parker og fritidstomter. Vi kommer på befaring og kan gi deg et helhetlig bilde om hva som er mest hensiktsmessig for å klargjøre din tomt før salg.

Ta kontakt for en gratis befaring

Vi er profesjonelle, faglærte trefellere og sertifiserte arborister med over 20 års erfaring. Vi vet hvordan vi skal klargjøre din tomt for salg på en sikker og hensiktsmessig måte.

Ta kontakt for en gratis befaring i dag!

0