Rask og effektiv trefelling på eiendom i Bærum

Hedda Kristensen hadde behov for å få felt noen store bjørketrær i innkjørselen på eiendommen sin i Bærum. Hun ba Trefellerne komme på befaring for å gi et tilbud på jobben. Tilbudet stod til forventningene, og allerede dagen etter var en gjeng fra Trefellerne på plass for å felle trærne. Kristensen er veldig fornøyd med jobben som ble utført og mest av alt hvor smidig prosessen var. 

– Aldri sett noe så effektivt i hele mitt liv

Hele prosessen med trefellingen gikk veldig raskt og enkelt for seg. Kristensen forteller at Trefellerne er flinke til å markedsføre seg lokalt og at det derfor var naturlig for henne å ta kontakt med dem. Hun hadde allerede en formening om hva jobben burde koste, og tilbudet hun fikk stemte bra med forventningene. 

Trefellerne møtte opp til avtalt tid, og sendte godt med mannskap og utstyr for sikker og god utførelse av jobben. Noen timer senere var det hele utført – trærne var felt og ingen spor etter arbeiderne lå igjen. 

– De kom klokken halv ni på morgenen, og klokken ett var det helt tomt her. Da hadde de felt fem trær, sier Kristensen.

Hun opplevde hele prosessen som veldig trygg, noe som var viktig for henne. Hun beskriver Trefellerne som varsomme med omgivelsene, og mener det er tydelig at de kan faget sitt og vet hva de driver med. 

– Trærne stod tett opptil en mast med elektrisitet, så det var noe de måtte ta hensyn til, og det ordnet de fint. Etterpå feide og ryddet de etter seg, og kjørte bort trærne til kløyving. Jeg har aldri sett noe så effektivt i hele mitt liv, sier hun imponert. 

En fin opplevelse

Kristensen visste på forhånd hva det var hun ville ha utført, men valgte å felle et tre mer enn planlagt etter råd fra Trefellerne. Trefellerne hadde allerede utstyret på plass og tok ikke mer betalt for det ekstra arbeidet.

– Jeg er veldig fornøyd med det de har gjort her. De var kjappe og fleksible, og veldig serviceinnstilt. Men effektiviteten var det jeg var mest imponert over, både maskinene deres og hele opplegget, sier hun.

Hun forteller at hun hadde gruet seg litt til å ta tak i jobben med å felle trærne, men heldigvis var det ingen grunn til bekymring. 

– Det var en fin opplevelse. De var veldig ryddige og flinke, konstaterer hun.

Hvis det dukker opp mer arbeid i hagen som Trefellerne kan hjelpe til med, vil hun ikke nøle med å ta kontakt igjen. Hun vil også varmt anbefale Trefellerne til andre som trenger hjelp med felling av trær.

Ønsker du at vi kommer på befaring for å se hva vi kan gjøre på din tomt, hage eller andre utearealer? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.

0