Profesjonell samarbeidspartner for Durud Borettslag

Durud borettslag består av 276 andelsleiligheter fordelt på 6 blokker. Borettslaget har både små og større leiligheter. I tillegg har de rikelig med fellesarealer. Durud borettslag er opptatt av å holde utearealene pene og ordentlige for beboerne sine. Når de trenger hjelp med trefelling, rydding og beskjæring eller snømåking, tar de kontakt med Trefellerne.

En profesjonell samarbeidspartner

Det er vaktmester i borettslaget, Ole Morten Finstad, som har kontakten med Trefellerne når det er ting som må gjøres. Han forteller at de først kom i kontakt med Trefellerne da de for noen år siden hentet inn tilbud fra flere leverandører i forbindelse med utvendig vedlikehold.

– Trefellerne ga oss den klart beste prisen, så da valgte vi dem. Resultatet ble bra, og etter det har vi fortsatt å kontakte dem når det har dukket opp nye ting, sier han.

I borettslaget har Trefellerne hjulpet til med mye forskjellig. De har felt store trær, beskåret kroner på noen store bjørketrær, kantklippet i ulendt terreng og ryddet mye i busker og kratt. I tillegg har de bistått med snømåking om vinteren. Finstad beskriver Trefellerne som en ordentlig og profesjonell tjenesteleverandør. 

– De kommer til avtalt tid, og er ferdige når de sier at de skal være det. Jobben er alltid veldig profesjonelt gjort og de rydder godt opp etter seg, sier han.

Alltid tilgjengelige – også når det haster

Ifølge Finstad er Trefellerne alltid tilgjengelige når han har behov for å kontakte dem. De er enkle å kommunisere med, og det er aldri problemer rundt det de har avtalt. Han opplever også at de er fleksible og i stand til å stille opp selv på kort varsel. 

– De er aldri vanskelig å få tak i på telefon, og alltid tilgjengelige hvis det er noe som haster. Har de ikke mulighet til å svare med en gang, så ringer de alltid raskt opp igjen, sier han. 

I vinter skal borettslaget i gang med en oppgradering av rørsystemet, der de må gå inn gjennom taket på bygningene. Da har de en avtale med Trefellerne om at hvis det plutselig kommer store mengder snø, så kommer de og fjerner snø fra taket umiddelbart.

– Vil bruke dem så lenge jeg er vaktmester

Finstad er godt fornøyd med arbeidene de har fått utført av Trefellerne til nå, og sier han vil fortsette å anbefale styret å bruke dem også i fremtiden. 

– Så lenge jeg er vaktmester her, så vil jeg anbefale styret å bruke dem. Det ser alltid bra ut etter at de har vært her, og de fjerner avfall etter avtale. Iblant skal noe ligge igjen, men da har de brukt kvistkvern på det som har vært synlig. Resultatet er bra og jeg er veldig fornøyd! 

I et borettslag er det alltid noe som må gjøres utendørs, spesielt om sommeren, og i Durud borettslag er det Trefellerne de kontakter. Finstad anbefaler dem gjerne videre til andre borettslag med behov for trefelling eller annet utvendig vedlikehold.

– Ja, absolutt, jeg har ikke noe å utsette på dem. Ingenting! avslutter han.

Trenger ditt borettslag profesjonelt utført trefelling, tomterydding eller andre av våre tjenester? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

0