Mann i orange t-skjorte og hjelm klatrer i tre med grønne blader

Fordeler ved å bruke profesjonelle arborister

Det er mange fordeler ved å velge profesjonelle arborister. Trefellerne AS er faglærte arborister med lang erfaring og vi kan hjelpe deg med dine trær.

Helhetlig perspektiv på trepleie og trefelling

Når det kommer til pleie og felling av trær er det mange hensyn som må tas. Kanskje ødelegger treet solforhold på eiendommen din, eller kanskje vil det skape økt innsyn hos naboen din hvis du skjærer for mye? I tillegg er det flere økologiske hensyn som må tas, som i hvilket stadie av livssyklusen befinner treet seg? Er det skadet eller har en sykdom? Samtidig må man tenke på det biologiske mangfoldet og landskapet rundt treet. Hvilke regelverk gjelder for felling og beskjæring? Det er også rent praktiske ting man må tenke på, som hvilke metoder passer for forskjellige tresorter, og hvilke typer maskiner og sikkerhetshensyn er nødvendige for å utføre jobben riktig.

Rådgivning gjennom hele prosessen

Hvis du må søke om felling, eller er usikker på hvilke regelverk og planer du må forholde deg til, kan vi også bistå deg med dette for å hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi rådgir deg med å finne ut hva som passer best for din eiendom.

Faglærte arborister med lang erfaring

Vi i Trefellerne AS vet at det er mye man må tenke på når det kommer til både trepleie og felling. For å vite hva som bør felles og hva som kan beholdes, er det viktig med et helhetlig perspektiv. Vi er erfarne, faglærte arborister. Med lang erfaring i feltet har vi bygget opp en solid forståelse om hvordan de forskjellige systemene henger sammen og kan påvirke hverandre. Vi kjenner til alle livssyklusene til treet, fra spire til råte. Så uansett om du trenger felling eller trepleie, kan du være sikker på at du får et resultat du kan være fornøyd med.

Gratis uforpliktende befaring

Har du behov for trefelling eller beskjæring? Ta kontakt for en kostnadsfri og uforpliktende befaring. Du kan også ringe oss på telefon 414 43 861.

0