Person med mørke sko klatrer i tre med klatreutstyr

Bedre utsikt, finere tomt og sunnere trær med beskjæring og tretynning

Få bedre utsikt, finere tomt og sunnere trær med beskjæring og tretynning. Trefellerne er faglærte arborister med lang erfaring.

Bedre utsikt, finere tomt og sunnere trær med beskjæring og tretynning

Begynner du å miste sol og utsikt på grunn av trær? For å holde tomten og trærne dine fine og sunne, er det viktig med regelmessig tretynning og beskjæring. Hvis et tre blokkerer utsikten vil man gjerne felle det, men ofte kan en beskjæring gjøre en like god jobb. Trær er en viktig del av økosystemet, og hjelper for eksempel med å lagre vann i jorden.

For å vite når og hvordan du best tynner og beskjærer trærne dine, er det lurt å ta kontakt med en arborist. Ingen trær er like, forskjellige tresorter har forskjellige behov på hvordan de skal skjæres og hvilken årstid som passer best.

Forhindre sykdom med god trepleie

Uten riktig trepleie kan trærne bli utsatt for sykdom, parasitter, sopp og skadedyr, som for eksempel sekksporesopper, bladlus, rognebærmøll, sharkavirus og pærebrann. Hvis treet skulle bli utsatt for sykdom kan det spre seg videre til andre trær. Det er en utfordring å fjerne sykdom når det først har satt seg. Mange soppsporer trekker dypt inn i trestammen og er vanskelige å fjerne. I verste tilfelle må hele treet fjernes, men ofte kan god trepleie redde det syke treet, og forhindre at det sprer seg videre.

Trefellerne AS kan hjelpe deg med god trepleie, og identifisere potensielle sykdommer, parasitter, skadedyr og soppsporer. Vi er erfarne arborister med lang erfaring.

Ta kontakt for en kostnadsfri og uforpliktende befaring

0